modetips

Det känns som jag sällan tipsar om saker här på bloggen, men när jag väl hittar någonting som jag verkligen gillar vad jag ser, så känns det som en självklarhet för mig att dela med mig av detta. Mitt senaste fynd är Esprit, som jag kan erkänna att jag intill nyligen inte visste så väldigt mycket om eller hade så bra koll på. Jag var bekant med märket, men inte medveten om hur pass stort utbud de har att erbjuda:
 
 
Jag kan i vanliga fall vara ganska enformig i mitt klädesshoppande och gång på gång handla ifrån samma affärer, eftersom jag är för bekväm för att vidga mina vyer. Det blir Lindex, Gina Tricot och de där andra liknande affärerna som vi hittar överallt. Men jag har på senare tid börjat känna att, visst är det mer spännande att variera butiker och handla lite här, och lite där, från flera olika butiker i stället, än att bara köra samma varje gång? Att ha en blandad outfit hellre än en klassisk, rakt igenom "Cubus-outfit" (även om de också duger ibland såklart). Bland mina nyare favoritaffärer gömmer sig Odd Molly, Missäy, Chiquelle och just Esprit.
 
 
Jag är faktiskt mer en onlineshoppare än en affärshoppare. Det passar mig så mycket bättre att sitta inne på en bra hemsida och i timmar bara gå igenom kategori för kategori och plagg för plagg, än att stressa runt i affärer och leta efter plagg och riskera att missa någonting. Och vem älskar inte en god onlineshopping på en hemsida som dessutom har allt? Jag vill tipsa lite extra just om Esprit i detta fallet då det för mig tidigare var det mer okända märket av mina ovannämnda, och är ni fler än jag som haft oturen att "missa" denna butik, så glöm nu inte att kika in! Alla bilder i inlägget är ifrån Esprit. Inlägg i samarbete med Esprit.

Dagbok | | Kommentera
Upp