Ayia Napa, part one


Gick upp klockan 3 (!) på fredagsmorgonen för att hinna iväg till Landvetter och flyget, som lyfte så tidigt som vid 7-tiden.


Hmm jag har inte stenkoll, men jag tror att vi flög över bland annat Polen, Ungern, Rumänien, Svarta Havet och Turkiet.

Vi hade en sådan grym tur med flygplansmaten. Det var så otroligt gott allting, faktiskt!

Den fantastiska utsikten från mitt och Mandas superfina hotellrum i Ayia Napa.

Så bäääst med all inclusive. Nu kommer jag aldrig kunna vara utan det i framtiden när jag åker utomlands. Det var bara att hämta mat, glass, dricka och drinkar i stort sett när som helst under dygnet, hur mycket du ville.

Jättemysiga lilla Sandy Bay, som låg precis vid vårt hotell. Jag kan nog lugnt konstatera att det var här vi badade mest under veckan.

Jag var ju så klart tvungen att testa alla möjliga drinkar också. Sex on the Beach, Acapulco och jordgubbsglass!

Hurrahurra på mammas födelsedag!

Helt sjukt vackra Nissi Beach. Jag har väl aldrig sett något liknande... Även bilderna nedanför är tagna vid Nissi.

Vattnet såg seriöst helt overkligt ut. Så obeskrivligt vackert var det (jag vet att jag missbrukar ordet "vackert", men det är helt enkelt omöjligt att undvika i detta fall).

Vi hann faktiskt med lite poolmys också, mitt i allting. Poolen var runt 30 grader varm, havet var väl runt 25 och 33-36 i luften! Helt perfecto om du frågar mig.

En annan helt vansinnigt vacker strand som vi badade vid, nämligen New Golden Beach.


Megabigbautastor cola - vilket ju passade mig perfekt, colamonster som man är.

Gick ut och köpte lite roliga och fina (och enorma) drinkar, som jag tyvärr bara tyckte smakade alkohol/starkt. Blä. Men grädden, jordgubben och dekorationerna gjorde så klart det hela bättre, haha.

Flygplansmaten på hemvägen var även den supersmarrig. Snacka om att vi hade tur där, jag käkade upp allting som fanns...
Iced Drink med vattenmelonsmak, på flygplatsen i Larnaca när vi väntade på att ta planet hem till Sverige igen. 

Hejdå underbara, vackra, fantastiska Cypern! Jag hoppas verkligen på att få besöka dig igen någon gång. Min vecka där har utan tvekan varit en av de roligaste, skönaste och mest spännande jag upplevt, och jag kunde verkligen inte varit nöjdare än såhär! Jag har ett cirka trettiotal bilder till från resan som jag tänker mig att jag kommer lägga upp här väldigt snart med ♥ :)

Cypern 2013, Foto, Resor | Ayia Napa, Cypern, Golden Beach, Nissi Beach, Resa, Sandy Bay, Utomlands | | 41 kommentarer
Upp