23.47

Lite sådär lagom lång och seg skoldag idag, men det ordnades snabbt upp av mig och Annica som satt och skrattade åt allt och inget under stora delar av den tre timmar långa expo-lektionen, och dessutom skrev trevliga saker till varandra i våra loggar på facebook. Det är inte klokt hur roligt man kan ha åt ingenting om man är på rätt humör. Älska när man bara får skratta och vara barnslig ibland.

Efter skolan kom jag hem till en tom lägenhet och fick höra att pap & mam var ute och snart skulle till mormor och hälsa på henne en stund. Blev frågad om att hänga med, så de hämtade upp mig. Bjöds på lite mat och fika, och efter vi hade varit där en stund pratade paps om att åka till Kalles Special (som det fortfarande heter för mig) för att kolla på... saker (hemligt än, oki aa), så jag hängde på! Vi var väl ute i någon timme eller så. När vi kom hem blev det mest slappidapp vid datorn för min del, sedan ett avsnitt av The Walking Dead. Mycket bra serie, måste jag säga. Direkt efter såg jag Big Brother där de hade skräcknatt = SJUKT KUL.

Nu funderar jag på vad jag ska hitta på. Jag började se om Prison Break för ett bra tag sedan och hann till säsong tre tror jag det var, men helt plötsligt bara slutade jag kolla av någon okänd anledning. Om jag nu bara kan minnas vart jag slutade så kan jag fortsätta se nu, där jag var. Tycker den serien är så bra (speciellt första säsongen though. Och andra typ lite med). Aja, hörs puss tafs smek.

Carro målade när Annica jagade mig med en fisk förut. Fint va??! mm jaaa. Tycker att hon lyckades fånga min kroppsbyggnad perfektico där vaa!


Dagbok | | 2 kommentarer
Upp