Sista augusti


Bild tagen i Juni

Idag gick jag upp vid 06.40. Det är hemskt att man ska behöva gå upp så tidigt på måndagar. Förra året hade jag en väldigt lång sovmorgon på måndagar och började inte förrän vid tolv. Nu har jag körkortsteori klockan tio i åtta på morgonen, vilket helt förstör mina sena söndagar med film och godis. Det var som en liten extra lördag. Körkortsteorin varar i allafall till tjugo över nio, och efter det har jag rast i två timmar och tjugo minuter. Jag hade först tänkt använda rasten till att sova, men när jag kom hem kändes det alltför konstigt, så jag kunde inte lägga mig. Jag satte mig istället vid datorn, surfade runt och käkade upp mina pizzarester från igår. När jag kom tillbaka till skolan igen vid tjugo i tolv hade jag foto i runt två timmar. Vår lärare pratade mest och visade upp några bilder. Vi fick också en analog uppgift där vi ska ta tre bilder på någon vän. En porträttbild, en action-bild där personen håller på med någon hobby och en socialbild där personen kanske sitter och pratar med några andra. Bilderna ska vara färdig tagna och redo att framkallas på måndag, och vi fick dela två och två på en kamera. Annica ska ha den fram tills på torsdag-fredag och så ska jag ha den över helgen. Min plan är att tvinga Manda vara min modell. Ska nog bli så bra så!

Hur hemskt och jobbigt det än är med måndagar så har denna dag faktiskt varit helt okej. Det beror väl säkert delvis på att jag bara haft lektioner jag själv valt, och inte engelska eller något sådant tråkigt. I morgon har jag idrott - suck, och jag börjar så tidigt som åtta med webbdesign. Vi ska få något litet test om dokument och mappar, tror jag? Vår lärare sade att det nog inte skulle ta mer än 10 minuter att göra. Jag känner mig inte så nervös för det, utan istället ganska säker. Det var inga svåra saker det handalde om direkt. För övrigt tycker jag att jag har varit ganska duktig idag. Jag har varit igång mycket och jobbat i det barnspelet som jag är moderator i, svarat på frågor och annat i både forum och själva spelet och behandlat en del anmälningar som kommit in. Det är bra härligt när man kan känna sig såhär duktig ibland. Det är något som jag inte känner mig speciellt ofta, hehe. Jag ska förresten på möte vid sjutiden med admin och andra moderatorer för spelet - något som vi har varannan vecka. Där tar vi upp olika punkter och viktiga saker som rör spelet. Både trevligt, roligt och intressant. I like!

Jag var förresten inne och kollade på lite olika objektiv och bilder igår, på olika sidor, och jag känner nu hur jag hamnat i en såndär liten fas nu när jag är extremt sugen på att använda min kamera. Dock vet jag tyvärr inte riktigt när jag ska kunna det? Nu går jag ju i skolan hela dagarna, sedan är det läxor och annat. Dessutom regnar det hela tiden. Kasst. Jag är väldigt sugen på ett macroobjektiv, anyways. Så jag känner just nu vill jag antingen ha Tamron 90mm macro eller Canon 100mm macro. Fast jag kommer väl säkert ha ångrat mig fram och tillbaka ett par gånger och hittat något nytt jag vill ha innan jag kommer ha råd att köpa ett.

Dagbok | | En kommentar
Upp