weekend i jönköping + 24 år

Supermysig weekend på Vox Hotel i Jönköping med älsklingen från torsdagkväll till söndag. På fredagen körde vi en heldag shopping på A6 där jag fick köpt ett par svarta jeans och tre toppar, och David fick köpt bland annat två par skor. Under kvällen besökte vi Bada Bing, vilka hade de godaste hamburgarna och sötpotatispommesen jag någonsin ätit. Inte nog med det så var inredningen hur fräck som helst också! På lördagen fyllde jag 24 år. Vi gick och kikade på marknaden som var i stan, senare på kvällen hade vi bokat bord på hotellets restaurang, och därefter gav vi oss iväg och såg Warcraft på bio. Hur lyckad helg som helst ♥

Fika & Mat, Resor | | 2 kommentarer
måndagsfika

Jobbat torsdag, fredag och söndag, och nu ser det ut som jag kommer vara ledig i två veckor fram. Så himla skönt. I dag var jag på jobbintervju till ett jobb jag är väldigt sugen på att få, men jag vet inte om det kändes som intervjun gick någe vidare bra tyvärr haha. Jag får bara hålla tummarna och hoppas på det bästa. Lite senare blev det en fika på stan, på ett café jag inte besökt på många år. Stället blev helt klart en ny favorit - supermysigt och jättegod fika.
 
I morgon ska jag äntligen släpa mig till frissan och få blonderat utväxten igen. Det känns som jag har väntat alldeles för lång tid med att gå den här gången haha, men nu blir det bra fin-fix timing till min och älsklings lilla resa på torsdag och till min födelsedag på lördag! Herregud, kan inte fatta att jag redan fyller igen.

Fika & Mat | | Kommentera
white coat and dusty pink leather bag


Mathilda, Shopping | | En kommentar
Upp