white blazer

Min nya blazer. Och ja, jag erkänner, jag saknar att ha bättre kvalitet på mina bilder. En ny kamera står ganska så högt upp på min inhandlingslista, vill jag lova. Jag måste bara bestämma mig för om jag ska nöja mig med en billigare modell än min tidigare (tills vidare i alla fall), men det lutar faktiskt åt det. Canon 700D? Hmm.
 
Annars fick jag sålt min gamla iPhone 4s i går, så det känns bra att den får komma till användning ett tag till hos någon annan än att bara ligga här och skräpa. Nu ska jag bara fortsätta ta det lugnt och njuta av fredagen, så blir det god mat, godis och filmkväll lite senare. Bästa sättet att spendera en fredagskväll. Trevlig helg!

Mathilda, Shopping | | 26 kommentarer
wednesday

Känner att jag inte har så mycket att komma med i dag rent bildmässigt, så det får bli en bild från när jag var i Cypern sommaren 2013 i stället. Stranden på bilden är såklart ingen mindre än Nissi Beach. Jag kan ju erkänna att bilden passar ganska bra med tanke på vad jag haft i tankarna mycket nu de senaste veckorna. Så det ser ut nu så kommer jag att jobba mer eller mindre hela sommaren, vilket alltså innebär att jag kommer få ytterst lite tid till att njuta av min absoluta favoritårstid. Men jobb innebär ju förstås pengar, är lika med att mina chanser att komma iväg till värmen ökar med hundra procent, är lika med att jag kan köpa mig lite egen sommar utomlands, när den lämnar oss här i Sverige. Kan inte ens beskriva i ord hur mycket jag saknar och skulle vilja åka tillbaka till Cypern igen. Eller åka nästan var som helst egentligen. Känns lite som att jag lever för att få resa, besöka alla möjliga olika länder och platser, se allt spännande som finns där ute (och få fotografera det!) och ändå har jag knappt fått rest någonting ännu haha. Men det skulle ju förklara varför jag känner mig så livlös som jag gör nu...

Vad mer kan jag säga. Att jag har lite ångest över att jag inte bloggat på så många dagar nu. Suget har funnits där, men orken och tiden har tyvärr inte. Jag har jobbat sent söndag, måndag och tisdag, och när jag inte har jobbat så har jag sovit. Mycket. Sent i går kväll tog jag "helg", så nu varar min ledighet ända fram till på söndag! I dag har jag bara tagit det lugnt, duschat, blivit bjuden på middag hos mormor och sett på The Following. Började se på säsong två nu i förrgår (såg väl den första säsongen under 2013 tror jag), och vad förvånansvärt bra den har varit hittills. Är positivt överraskad. En stor anledning till varför måste vara tack vare de nya karaktärerna Mark och Luke. Om du sett dem förstår du nog vad jag menar.

Dagbok | | 27 kommentarer
new sunflower jumpsuit


Mathilda, Shopping | | 41 kommentarer
Upp