god jul & gott nytt år

1) Matstopp på IKEA i Jönköping på väg tillbaka till Västervik från Göteborg. 2) Hockeytittande på tillbakavägen. 3) Nyårsefterrätt.
 
Ja jag erkänner, jag publicerar detta inlägget några veckor i efterhand men ställer om datumet så det ska passa bättre in med när det skedde. Otroligt passande bilder också känner jag, men jag har varit så dålig på att ta kort så jag har inget som känns varken speciellt juligt eller nyårigt, så det får bli bra såhär haha.

Jag åkte som sagt till David den 12 december och blev kvar till den 23:e, då vi tog bilen och åkte tillsammans hem till mig för att fira jul där. Detta var vår första jul tillsammans, och jag hoppas på många många fler framöver <3 Den 26:e var det dags att åka tillbaka till Västervik igen, så det blev bara ett kort besök hemma denna gång, för dagen därpå fyllde älskling nämligen 29 år! På onsdagen den 30:e kom Manda till stan för att fira nyår med oss. Vi var iväg på nyårsfest mellan ungefär 18 och 5.30 under nyårsafton och åt god trerätters, löste musikquiz, lyssnade på musik, stod framför en brasa vid tolvslaget och tittade på fyrverkerier och bara hade det mysigt. Iklädda ögonmasker fram till tolvslaget, måste tilläggas haha. Är helt klart nöjd med både min jul och nyår :-)

Dagbok, Fika & Mat |
#1 - - Amanda:

Kul det var att få komma och hälsa på över nyår! :)

Upp