to die for

Min nya bikini från To Die For. Valde självklart favoriten Hips Don't Lie, som var precis så fantastisk som jag föreställt mig. Måste också få konstatera vad alla andra före mig redan har konstaterat: wow vad den sätter sig snyggt över rumpan! Gick på 559:- plus frakt.

Shopping | | 31 kommentarer
jofama by kenza 9

Säg hej till min nya baby. Flyttar from this day on, now and forever more in i denna. Den är ju bara så perfekt. Äntligen min ♥

Shopping | | 33 kommentarer
s p r i n g t i m e


Okej, nu för tiden består min blogg mest av tre olika saker känns det som: åttio procent av bilder på nya saker jag köper, tio procent av när jag skriver om att jag har jobbat och tio procent av när jag skriver om att jag har promenerat haha. Men äh, mycket bättre än så blir det nog inte för tillfället. Bilderna ovan är från två olika promenader jag tagit under den senaste tiden. Den understa från den som var mest nyligen - en av mina favoritslingor, tror jag nästan. Själva vägen är inte speciellt lång egentligen, men den är så backig och så mycket upp och ner hela tiden att den nästan känns dubbelt så lång som den egentligen är. Under promenaden passerar man ett jättefint vindskydd, där jag oftast gärna stannar och fikar. Försökte ta denna panoramabild lite från insidan av vindskyddet, men det blev väl sådär.

Vad har annars hänt under de senaste dagarna? Jag fick min efterlängtade lön i fredags. Blev verkligen positivt överraskad över hur mycket jag fick, wow alltså. Dock har jag väl mer eller mindre redan gjort mig av med det mesta av den, höhö. Har beställt hem bra många saker nu (planerade köp though), så de borde nog börja ramla in i brevlådan inom kort, så får jag fler saker att visa upp här också!

Dagbok | | 28 kommentarer
Upp