lipstick

Köpte hem dessa tre snyggingar här om dagen. Livar nog upp tillvaron lite, tycker färgerna är så himla härliga!

Shopping | | 12 kommentarer
Marstrand


Promenerade runt Marstrand i söndags. Åh vad jag älskar denna ö, världens finaste och mysigaste. Jag kan inte förstå att jag inte har varit här på sex hela år! Har visserligen pratat om att åka hit varje sommar, men av en eller annan anledning har det alltid blivit framskjutet, tills det tillslut inte blivit av alls. Men nu tänker jag verkligen inte låta det gå så många år till nästa gång! Från och med nu ska jag till Marstrand varje sommar, minst en gång ♥

Foto | | 9 kommentarer
frissan

I dag hade jag tid hos frissan vid halv elva för att blondera utväxten. Jag hade inte varit där sedan i maj senast, så det var på tiden. Nu ska jag allt försöka hålla ut tills början på nästa år innan jag gör ett nytt återbesök, eller fram tills jul åtminstone. Var hemma vid strax innan tolv igen, fixade då frukost och satte mig och såg på Sherlock Holmes 2 och bara tog det lugnt.

Jag måste förresten passa på att nämna en grymt bra film som jag såg här om dagen, nämligen Prisoners från 2013, med Hugh Jackman och Jake Gyllenhaal. Jag kan inte förstå hur jag helt och hållet kan ha missat denna, vilken film alltså! Såg för övrigt även X-Men: Days of Future Past i går, vilken var väldigt bra den med (hur fel kan det liksom bli med Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender och Evan Peters i samma film), och även den nya Godzilla kvällen innan, vilken jag blev aningen besviken på, men den var klart underhållande. Synd bara att filmens enda bra skådespelare, Bryan Cranston, inte hade en större roll.

Mathilda | | 2 kommentarer
Upp