typiskt höstväder


Tyvärr så regnar det fortfarande var och varannan dag här, men i går var det äntligen en dag med uppehåll, så vid strax innan tvåtiden åkte vi och köpte oss lite fika och drog sedan rätt ut i skogen för en mysig långpromenad. Även fast det inte regnade just denna dag så var ändå stora delar av vår väg fortfarande helt vattenfylld, men som tur var så var jag välförberedd med mina Hunter-stövlar. Det känns på sätt och vis lite sorgligt att vara ute och klampa runt med dem i skogen, det borde jag väl nästan ha någon billigare skit till, men samtidigt så använder jag dem ändå så sällan att om jag inte tar dem även vid dessa tillfällen så blir de väl bara ståendes där hemma och dammar.

I dag åkte vi med Celine till veterinären för en koll + blodprov, för att se så hennes medicinering fungerar som den ska. Stackarn jamade hela vägen från vi lämnade hemmet tills vi var tillbaka hemma igen, men jag satt och försökte lugna henne så gott som det gick, min lilla bebis. När vi kom hem igen åt jag frukost framför tvn, dammsög lägenheten och hoppade sedan in i duschen. Efter det fixade jag i ordning mig och stund senare åkte vi och handlade godis! Extra billigt nu när det är halloween och allt ju, så då går det ju bara inte motstå. Inte nog med allt så blev det hamburgergrillning när vi kom hem, så nu är jag supermätt.

Dagbok | | 9 kommentarer
utsikt


Bilderna är tagna under en promenad i lördags. Vädret var tyvärr inte det bästa, men det hindrade inte oss från att trotsa regnet och ta en sväng i den friska luften i alla fall! Det regnade som tur var inte konstant dock, utan bara lite då och då. Gjorde också ett stopp hos mormor på hemvägen för lite fika. Mys!

Dagbok | | 11 kommentarer
höstgrill


Drog ut på en skogstur i söndags eftermiddag för att rensa tankarna lite, eller rent av bara distrahera mig själv kanske, efter den bästa helgen jag haft på månader. Fick förresten pillat och klämt lite på en iPhone 6 Plus där i helgen också och jag kan ju bara säga att det inte gjorde mig ett dugg mindre sugen på att köpa en.

Måste passa på att tipsa om filmen Snowpiercer också som jag såg här om dagen. Den är rätt skum, har lite sådär halvsjuk humor och är faktiskt ganska bra! Filmen är från 2013, har ett par kända ansikten i sig och utspelar sig i framtiden på ett tåg som åker non-stop runt jorden, där hela världen utanför är frusen till is och de sista levande människorna befinner sig ombord - och lever antingen under förfärliga förhållanden, eller i ren lyx.

Dagbok | film, filmtips | | 12 kommentarer
Upp