juni månad

Blev kvar hos min älskling från den 1 juni tills den 2 juli. Tre av helgerna spenderades i Västervik, där det blev allt från grillkvällar här och där till trädäcksbygge + pooluppsättning-och installering (jag tittade bara på). Vi firade också midsommarafton i Västervik, vilken visade sig bli en väldigt lång och händelserik dag- natt-och morgon, haha. Var där från klockan 15 till 4 på morgonen, åt gott, gick sedan tillbaka på en timme för att sova, och kom slutligen i säng vid klockan 6. Kände mig som en zombie resten av helgen, men det får man väl ta ibland, I guess.
 
Får inte glömma nämnas att jag också har bakat min första rabarberpaj, promenerat, sett på otroligt många VM-matcher, sett hela första säsongen av Hannibal, hittat en mobiltelefon på en gräsmatta, varit en sväng i Vimmerby och såklart också haft hur mycket mys som helst med min finaste. Det finns verkligen ingenting i världen som jag älskar mer än att få vara med honom, genom händelserika dagar och genom händelselösa dagar, genom sorglösa dagar och genom dystra dagar. Ingen jag trivs bättre med än honom. Ingen som gör mig lyckligare och mer hel än honom.

Dagbok, Mathilda | mat, sommar | | 3 kommentarer
22 år fyllda

Den 28:e maj var dagen då jag fyllde tjugotvå, hade gäster över på kalas, åt tårta och tacksamt tog emot ett par väldigt uppskattade presenter. Men det absolut bästa med denna dag var såklart att pojkvän kom! Han till och med lurades med vilken tid han skulle vara framme, och kom två timmar tidigare än väntat, med en stor bukett jättevackra röda rosor. Snacka om att jag blev överraskad, men åh så glad! Han stannade kvar hos mig veckan ut, innan vi åkte vidare hem till honom den första juni - i bil, måste tilläggas, eftersom han hade kört till mig denna gång (åh så skönt det var att slippa åka buss och tåg).

Dagbok, Mathilda | | Kommentera
Upp