happiness

Fredagen den 25 juli sattes det hela äntligen i rullning, när jag knappade in telefonnumret och signalerna började gå iväg. Inte många minuter senare hade jag fått ett datum. Datumet för det första stora steget. Det viktiga förberedande datumet. 16 september. Direkt när jag lagt på så skrek jag ut av glädje, haha. Det är inte klokt vad jag längtar nu. Jag vet inte om jag någonsin har längtat så här mycket efter någonting. Jag vet inte om jag någonsin har velat någonting så här mycket. Det här är någonting som jag har drömt om i halva mitt liv, och jag hade intill nyligen aldrig kunnat gissa att det låg så här nära mig i tiden att faktiskt bli av. Här handlar det verkligen om "the sooner the better", så jag kan inte, hur mycket jag än försöker, sätta ord på min lycka att detta kommer bli av redan inom de kommande månaderna. Innan årets slut kommer allting att förändras. Kalla mig överdriven, men detta kommer på många sätt att förändra mitt liv. Min livssyn. Mig.
 
Jag antar att det kanske inte är helt omöjligt att lista ut eller få sig ett hum om vad det möjligen kan handla om, om man lyckas läsa mellan raderna, men jag försöker undvika att dela med mig av för mycket, eftersom jag inte bestämt mig än för hur mycket jag faktiskt ska skriva om detta på bloggen. Jag anstänger mig till det yttersta för att inte skrika (skriva) ut allt i glädje, men oavsett om jag väljer att berätta mer eller inte, så kommer det i så fall ändå inte bli av förrän längre fram. Det är ju trots allt ett tag kvar tills 16 september, och därefter ytterligare ett tag till The Big Day. Jag väntar mig inte att någon ska förstå, och ifall jag berättar mer så kommer jag förmodligen inte kunna motstå att skriva ut en mil lång förklaring.

Jag inser att detta inlägget inte direkt ger så mycket, men jag skriver enbart för min egen skull eftersom jag behöver få uttrycka min gläde och längtan (och besatthet), och så är det ju givetvis kul att kunna gå tillbaka och läsa det här längre fram i tiden.

Dagbok |
#1 - - Amanda:

!!!

Svar: :D :D
bymathilda.se

Upp