brunchat

Jag har inte haft någonting att blogga om på dagar och har det egentligen fortfarande inte, but here goes. Det har bara regnat, regnat och regnat de senaste två veckorna och jag har mest suttit och gjort ingenting och räknat ner dagarna. Snart är 2 september här och det kommer bli en sådan otroligt fantastisk dag.

I söndags, framåt kvällen, blev det ett litet uppehåll i regnandet och solen kikade fram en stund. Passade då på att slänga på mig mina Hunter-stövlar och gav mig ut på möjligtvis världens mest vattenfyllda stig för en promenad. Gick bokstavligt talat med vatten halvvägs upp till knäna under åttio procent av sträckan, men det var bara kul att få plaska runt och inte bekymra sig över någonting. Tror förresten att jag nästan blivit beroende av att promenera nu, så det är väl bara att passa på så länge det varar.

I går var jag på kinan och brunchade. Tanken var från början att vi skulle gå till ett annat ställe, men eftersom det ligger en bit längre bort, och eftersom regnet bara vräkte ner, så blev det kinan igen. Helt okej för mig! Behöver egentligen inte någonting annat än friterad kyckling och sötstark chilisås för att hålla mig lycklig och nöjd.

Fika & Mat |
#1 - - Ida:

Men vad god mat!

#2 - - Amanda:

Haha, det jäkla regnet som kom precis när vi hoppade av bussen. Galet ju!

God mat! :D

#3 - - fashion:

Gott! :)

#4 - - Sanna Preifelt:

Mums vad gott :)

#5 - - Elise None:

Har en tävling i min blogg just nu, du kan vinna grymma hårvårdsprodukter, så passa på! :)

Ha en bra dag!
www.elisemichaela.blogg.se

#6 - - Sabina. F:

Ser gott ut men samtidigt lite väl sliskigt D:

#7 - - F E L I C I A:

ååh, så gott med nudlar!!!

#8 - - Emma Grann Fotografi:

Men åh vad gott!!

#9 - - Emma:

SV; Tack! Ja men självklart, följer dig här nu direkt! :D

#10 - - Johanna :

Vilken härlig blogg du har och fantastiska bilder du tar!

Ha en fantastisk dag! Kram

Upp