when i'm in your arms, feels like i have it all

Onsdagen den 2 april åkte jag till min pojkvän, och dagen därefter firade vi sex underbara månader tillsammans! Under den helgen åkte vi till Västervik, där älsklingen bjöd ut mig på supermumsig middag på lördagkvällen, och vi avslutade sedan kvällen med att gå på bio och se nya Captain America. Tyckte den var riktigt bra, nästan bättre än ettan faktiskt!
 
Denna helgen blev dock lite lugnare, absolut inte mig emot det heller, och vi såg mest på bra serier och filmer, köpte pizza och mumsade godis, glass och grönsaker och dipp. För att få lite bättre samvete igen efter den onyttiga, men åh så fantastiska, helgen så tog vi i går en lång promenad i solskenet. Riktigt härligt och varmt! Vi bokade också bussbiljetter till Göteborg framåt slutet av veckan, så påskhelgen kommer vi alltså att spendera hos mig, innan vi på måndag åker tillbaka till David igen!

Fika & Mat |
#1 - - Sarah Persson:

Men så kul, grattis! :)

#2 - - Cajsa:

hejsan sötnos! :D
allt bra med dig? jag försöker komma in i bloggandet igen och har smått startat med lite fler inlägg. Har ju bloggat hela tiden men den senaste tiden har jag bloggat typ 1-2 inlägg i veckan och det känns supertrist! :( Mitt nästa steg är att ta bort bloggar som inte existerar längre som jag "följer" på bloglovin. Synd att kalla att jag följer dem om de inte finns mer. ^^ Vilket jag håller på med just nu och ser att du fortfarande skriver och då behåller jag dig så klart och för hoppningsvis kommer jag att kolla in oftare nu när jag vill komma igång med bloggen ordentligt igen.
Hoppas du får en bra påskvecka sötnos!

#3 - - Cajsa:

har du några speciella planer för påskhelgen? :)

#4 - - Cajsa:

åh, va härligt det lät! :D
nej inga planer egentligen här heller...Kanske husförsamling på fredag och sedan kyrkan när jag ska vara med och sjunga för en gångs skull..^^ har inte varit med och sjungit i kyrkan sedan jag började gå så det ska bli kul! :D

#5 - - Cajsa:

hehe nej...men vi får se om det blir något på fredag. Måste höra av mig till dem som håller i husförsamlingen och se om de ska ha någon eller inte. Det är ju ändå långfredag så jag tycker ju att det vore väldigt dumt att inte ha någon husis då.^^

#6 - - Isabella Huynh:

Vad mysigt och god mat :)

#7 - - Isabella Huynh:

Vad mysigt och god mat :)

#8 - - Amanda:

Men Mathilda du kan ju inte blogga när du är iväg.
Det brukar du ju inte göra. So confused right now. Haha.

Men grattis till sex månader då! Wohoba! :D

Och jag vill också se den nya Captain America.
Har för mig att jag tyckte ettan var bra i af..

Och maten såg jättegod ut! :D

#9 - - Johanna:

Gott det ser ut! Kram

Upp