The jig is up, the news is out, they finally found me

Hopplahej. Eftersom vi inte har några speglar hemma så fick jag improvisera lite och utnyttja Maxi i stället. Skoja. Bilden är hur som helst från i tisdags efter jag hade varit och käkat kinabuffé. Strumpor-i-sandalerna tar hem första pris. Anyways, i dag har det hänt väldigt lite. Jag har mest suttit och tittat på mitt älskade Supernatural, gjort ceasarsallad och haft fredagsmys framför tvn med cola och choklad. I morgon ska jag eventuellt ut och shoppa och se om jag hittar något somrigt och trevligt plagg att ta med mig till Cypern. Håller tummarna för att jag kan motstå att köpa onödigt många saker för pengar som jag inte har. Men så länge bye, hörs, au revoir, adiós.

Mathilda | | 3 kommentarer
Levis 501 shorts


Sååååååå himla fina är dem! Och sitter precis som jag vill att de ska. Fick hem de i dag tillsammans med solbrillorna som jag köpte förra veckan. Kommer bokstavligt talat att bo i dessa i Cypern nästa månad! ♥

Shopping | | 14 kommentarer
Happy Birthday to me

Så var det min tur att fylla år då. Närmare bestämt 21 sådana. Dagen inleddes med brunch på kinan där jag vräkte i mig av den fantastiska buffén, mums! Blev kvar där ett bra tag innan vi drog vidare och kollade i affärer och köpte en supersmaskig pärontårta. Jag fick också bokat en tid hos frissan, så nu ska jag äntligen snart få fixat utväxten. Lite senare blev det tårta och cola, senare Efterlyst Special: Piketen. Respekt! Dagen har varit kanonbra, med andra ord. Jag vill förresten passa på att tacka för alla fina gratulationer som jag har fått överallt :)

Fika & Mat | | 16 kommentarer
Upp