I don't know why I do the things I do. I'm a damn mystery to me

Vet inte varför det ser ut som jag har en svart utväxt, eller jo, antar väl att det är på grund av alla filtren jag lade på bilden i mobilen. Egentligen så är jag ganska mycket ljusare än så (precis som filtrena gjorde så att skuggorna i örat nu ser ut som jag har ett svart öra). Notera förresten tvättmoppen och delfindraperiet i bakgrunden. Hade som vi kan se uppsatt hår en stund i dag, vilket jag aldrig har annars. Så jag lovar att det är en väldigt big deal och behöver dokumenteras. Jag var också hos mormor och åt köttfärsfylld paprika med tomatsås! Annars har jag mest slöat framför tvn resten av kvällen och bland annat sett klart Band of Brothers, för andra gången. Saknar det redan grymt mycket. Om jag känner mig själv rätt så lär det dock inte dröja många månader innan jag ser det igen. Det är så klart omöjligt att hålla sig undan en av de bästa serier som någonsin har gjorts förlänge.

Glömde förresten att blogga i går. Hade en slappdag då med och tittade på massor av Supernatural, åt McFeast och lekte med min brorson Lewis, två och ett halvt år gammal, i två timmar på kvällen. Kastade lite boll med honom och ritade myror, bilar, rävar, hus, blommor och ambulanser. Han trodde att min räv var en häst. Måste medge att jag kände mig en aning misslyckad där.

Fika & Mat, Mathilda | | 6 kommentarer
Don’t want to let you down but I am hellbound


Blir nästan själv lite ledsen över hur sällan jag uppdaterar, men det ska bannemej bli bättre nu framåt sommaren när det blir ljusare, varmare och mer färgglatt ute. Nu fryser jag bara asset av mig varje gång jag går ut, så jag håller mig liksom inne i värmen så gott som det går och myser i stället, vilket resulterar i bara mat-mat-matbilder. Världen känns väl ungefär lika rolig som den sista bilden just nu. Åh vad jag vill ha sommar. Firade förresten mamma och pappas 32-årsdag tillsammans i torsdags med en supermumsig blåbärscheesecake. 32 år är inte lite tid att hålla ihop alltså. Annars varvar jag mer eller mindre mina timmar med bästa Band of Brothers och Supernatural. Har redan hunnit till säsong tre nu i sistnämnda, så det är en himla tur att det finns så många kvar!

Mathilda | | 5 kommentarer
Once, I rose above the noise and confusion, just to get a glimpse beyond this illusion


Hittade några bilder från november som legat bortglömda och oretuscherade i en mapp på min dator, föreställandes The Band Perry. Var sugen på svartvitt, mycket kontrast och lite brus. Och så lite rött. Nu tänkte jag fixa mackor och citronte och se på några avsnitt av Supernatural, som jag började kolla på för ett par dagar sedan. Åhh, marry me Dean.

Foto, Konserter | | 17 kommentarer
Upp