your love makes me strong, your hate makes me unstoppable

Två till från i lördags. Översta är utanför Ullevi en timme innan matchen började, den undre är utanför Gothia Towers där Real Madrid bodde under sin vistelse i Göteborg. Bussen vi ser var den de kom i och åkte i ♥ Jag har förresten äntligen lyckats få laddat ner matchen nu, så jag kan få se den på tv också. Weho! Vad konstigt det kommer kännas att se matchen nu igen och kunna tänka att jag faktiskt var där och såg den live, med mina egna ögon.

Söndagen fick å andra sidan bli en riktig slapp- och filmdag. Först blev det pizza och sedan The Wolverine på bio. Jag får säga att jag blev positivt överraskad, den var nämligen inte alls som jag trodde! Jag tycker inte att trailern gör filmen rättvisa riktigt. Så om ni har sett trailern och tycker att handlingen verkar udda eller rent av tråkig, så vet detta - själva filmen är way bättre. Och slutet gav allt en riktigt spännande överraskning! När jag kom hem efter bion så såg jag två till bra filmer som jag vill tipsa om, nämligen The Guardian med Kevin Costner och Ashton Kutcher. Den handlar om USA:s kustbevakning, där man får se hur de kastar sig ut från helikoptrar rakt ner i stormiga hav, för att rädda människor ur olyckor, exempelvis ur sjunkande båtar. De visar också träningen de får genomgå för att få bli ytbärgare. Riktigt spännande och bra film! Vi har också Evil Dead II som jag såg för andra gången, men där kan väl knappt ord beskriva filmen egentligen, haha. Bara se den! Skräckfilms klassiker som utspelar sig i en stuga i skogen (ja, denna var gjord långt innan The Cabin in the Woods - vilken har tagit mycket av sin handling från just Evil Dead). Jag pratar alltså inte om remaken av Evil Dead, utan de gamla goda från 80-talet. Ps, tvåan och trean är bäst.

Dagbok |
#1 - - Olivia:

Sv. Japp, tänkte först ta ett lite mörkare par men glad att jag valde de ljusare!

#2 - - Elin Brolin | Foto och mode. :

Sv: Det är bara bra, tack! Jätte fina bilder, ser ut som det var sjukt mycket folk där!

#3 - - Elin Brolin | Foto och mode. :

Sv: Ojdå! 45.000 är inte dåligt! Var det kul att titta? :) Någonting speciellt du minns från det?

#4 - - Elin Brolin | Foto och mode. :

Sv: Ja, jag förstår det! Måste varit jätte roligt för dig :)
Jag själv är inte direkt intresserad i fotboll, däremot gillar jag att kolla på Hockey, fast bara när det är Kanada eller Sverige som spelar någonting stort! Kollar inte på tex, små matcher där 14-15 åringar spelar ^^

#5 - - Malin:

kul :D

#6 - - Elin :

Vad gör du ikväll?

#7 - - Elin Brolin | Foto och mode. :

sv: Ja! Jag har faktiskt aldrig någonsin sett en fotbollsmatch, i hela mitt liv ^^

#8 - - Malin:

-förstår det ;)

#9 - - alice:

vad mycket folk! hehe
sv: tack, älskar dom! :)

#10 - - Elin Brolin | Foto och mode. :

sv: Ja, jag har faktiskt aldrig kollat på en HEL fotbollsmatch på TV heller :p

#11 - - Sanne-Madeleine Håkansson:

Sv: toppen :D med mig är det super :)
vad gör di? kram

#12 - - jossan:

Roligt :D
sv: Ja verkligen! :)

#13 - - Jungarå Fotografi:

Skitsnygga konsertbilder!

#14 - - Felicia:

Sv: Hihi! ;)

Åh vad coolt att du såg den live! <3

Upp