your love makes me strong, your hate makes me unstoppable

Två till från i lördags. Översta är utanför Ullevi en timme innan matchen började, den undre är utanför Gothia Towers där Real Madrid bodde under sin vistelse i Göteborg. Bussen vi ser var den de kom i och åkte i ♥ Jag har förresten äntligen lyckats få laddat ner matchen nu, så jag kan få se den på tv också. Weho! Vad konstigt det kommer kännas att se matchen nu igen och kunna tänka att jag faktiskt var där och såg den live, med mina egna ögon.

Söndagen fick å andra sidan bli en riktig slapp- och filmdag. Först blev det pizza och sedan The Wolverine på bio. Jag får säga att jag blev positivt överraskad, den var nämligen inte alls som jag trodde! Jag tycker inte att trailern gör filmen rättvisa riktigt. Så om ni har sett trailern och tycker att handlingen verkar udda eller rent av tråkig, så vet detta - själva filmen är way bättre. Och slutet gav allt en riktigt spännande överraskning! När jag kom hem efter bion så såg jag två till bra filmer som jag vill tipsa om, nämligen The Guardian med Kevin Costner och Ashton Kutcher. Den handlar om USA:s kustbevakning, där man får se hur de kastar sig ut från helikoptrar rakt ner i stormiga hav, för att rädda människor ur olyckor, exempelvis ur sjunkande båtar. De visar också träningen de får genomgå för att få bli ytbärgare. Riktigt spännande och bra film! Vi har också Evil Dead II som jag såg för andra gången, men där kan väl knappt ord beskriva filmen egentligen, haha. Bara se den! Skräckfilms klassiker som utspelar sig i en stuga i skogen (ja, denna var gjord långt innan The Cabin in the Woods - vilken har tagit mycket av sin handling från just Evil Dead). Jag pratar alltså inte om remaken av Evil Dead, utan de gamla goda från 80-talet. Ps, tvåan och trean är bäst.

Dagbok | | 14 kommentarer
¡Hala Madrid!

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag kan verkligen inte beskriva den lycka och glädje jag känner nu. Detta har verkligen varit en av de bästa upplevelser i mitt liv. Jag har fått se mina älskade bebisar spela! Hängde först utanför deras hotell i ett par timmar för att få chansen att se dem när de gick på bussen för att åka bort till Ullevi. Sagt och gjort, och jag var så galet, overkligt nära. Jag var så nära att jag till och med kunde nudda bussen som de satt i. Så jävla sjukt ju! Och vad ska man säga om matchen? Helt perfekt! Största höjdpunkterna enligt mig: Ronaldo och Özil fick spela under hela matchen, Benzema gjorde mål, Kaká byttes in, Ronaldo var (as always) så brutalt snygg så jag skrek och pep som en galning, Ronaldo var jättenära på att göra mål bland annat genom en snygg nick, det blev hela fem minuters förlängning, Ronaldo tog en frispark ("Ronaldo läge") = jag fick se den klassiska förberedelsen ♥ och Kaká (och senare många fler) tog av sig sina tröjor! Dreglar. Och hur slutade matchen? REAL MADRID VANN! ♥


♥ Min bebis under kvällens match mot PSG
Gifs härifrån.

Speciellt | | 33 kommentarer
shekh ma shieraki anni


Jag har väl ungefär nada att skriva om, så jag lägger in bilder på mina små kissegosar i stället, som jag tog med mobilen. Annars så är jag mest ute och solar, badar, grillar, slappar och bara njuter av livet och har det hur bäst som helst. Hoppas på att komma tillbaka med lite fler bilder snart igen.

Foto | | 25 kommentarer
Upp