Födelsedagsfirande

Så var dagen här. Dagen då jag lämnar tonåren. Dagen då det börjar gå utför (?). Dagen då min ålder börjar skrivas med en tvåa i stället för en etta. Vad ovant det kommer kännas. Trettio nästa då. Lite familj och släkt kom hit vid sex i dag och tillsammans firade vi början på mitt förfall. Näe men, om vi ska skippa dramatiken, dagen har faktiskt varit himla bra. God tårta, härliga människor och fina presenter. Tack för alla gratulationer och allt! ♥


Fika & Mat | | 52 kommentarer
Friday, May 25, 2012

Är så grymt trött att jag bokstavligen sitter och halvsover samtidigt som jag kämpar mig igenom att skriva det här. Jag lade mig vid elva i går men tror inte jag somnade riktigt förrän vid fem, men jag vet inte om vi kan räkna det efter fem för sömn heller direkt, för jag vaknade och vred mig i stort sett varje kvart. Såhär dåligt kan jag verkligen inte minnas när jag sov senast, men jag beskyller delvis värmen och fågelkvittret för det. Hungern borde jag väl med nämna. Varför händer det så ofta att jag är så dum och lägger mig hungrig? Jag brukar alltid må illa på morgonen därefter när jag gjort så, och matlusten har försvunnit och jag får liksom trycka i mig maten och må illa. Kanske bara vore smartare att lära mig av mina misstag och lägga mig mätt i stället någon gång? Ahah.

Hur som helst. I går spenderade jag eftermiddagen och stora delar av kvällen liggandes i en solstol ute vid havet. Vi kom inte hem förrän sent på kvällen, åt en sen middag och efter det försökte jag städa upp lite. Om en liten stund kommer Johan hit (som jag inte träffat på nästan sju veckor nu, sweet jesus mother of god) och han stannar in till början på nästa vecka! ♥ På måndag blir det kalas, för någon råkar fylla år. Redan 20? Jag känner en kraftig ålderskris heading this way.

Dagbok | | 38 kommentarer
Sparkle sparkle sparkle


Canon Eos 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Foto | | 34 kommentarer
Upp