Farmors minnesstund

Var på farmors minnesstund i dag som varade i närmre en timme. Efter det drog vi oss vidare för att äta lite och umgås. Ursäkta för de avskurna huvudena på den översta bilden, men jag känner att jag vill hålla det mer privat i dag. Vi blev kvar där i ungefär två timmar tror jag. När vi sedan sagt hejdå och vise versa, åkte vi upp för att se hur det nu såg ut när alla blommor blivit utplacerade och allting mer eller mindre var "färdigt" (understa bilden). För att sedan liva upp stämningen lite så drog jag och familjen ut i det fina vädret och grillade och badade. Jag tog mitt första dopp för året, och hoppade bara rakt i! Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig, men jag är visst inte lika badig längre som jag var förr. Har liksom inte känt att det är någon stor deal direkt, men nu är det i alla fall gjort. Bättre sent än aldrig, right?

Dagbok | | 39 kommentarer
Batman: The Dark Knight Rises

Jag kom nu nyss hem ifrån bion där jag äntligen, efter alla dessa månaders tid av väntan, kunna få avnjuta den nya Batman-filmen The Dark Knight Rises. Och precis som väntat var den hur bra som helst! Fast med Christopher Nolan som director, och med alla de bra skådespelarna kan man väl inte vänta sig annat. Filmen var absolut i klass med de andra två senaste filmerna, Batman Begins och The Dark Knight. Än kan jag dock inte säga att den hamnar överst på min lista över de tre filmerna, men den var absolut fantastiskt bra, och när jag fått se den fler gånger skulle jag inte bli förvånad om jag får en helt ny favoritordning! 

Bane (som vi ser till vänster på bilden med masken) var så grymt läskig, haha. Han hade jag aldrig velat möta på i en mörk gränd (eller ens mitt på ljusa dagen). Men han gillade jag! Grym karaktär. En annan sak jag tänkte på var att jag tyckte Batman glömdes bort lite ibland. Det kändes som att långa stunder kunde gå innan man fick se något av honom, vilket störde mig då det trots allt är Hans film. Men det gottgjordes man för mot slutet igen, så jag överlevde. Måste avsluta inlägget med att säga att det känns himla bra att ha fått en ny favoritfilm att kunna plusa på på listan! ♥

| | 24 kommentarer
Grillning på altan

Blä, jag hatar egentligen att skriva inlägg utan bilder, men jag har tyvärr ingen denna gång. I dag har bara varit en hemma-dag för mig. Jag har tagit det lugnt, kollat på några avsnitt Game of Thrones, grillat fläskkotlett med potatisgratäng, sallad och cola till, kollat på Batman: The Dark Knight och ätit godis. I morgon blir det dock andra bullar, för då blir det nya Batman på bio! Det är helt sjukt vad jag har längtat efter den, under så många månader. Så nu känns det bra och tryggt att vi laddat upp inför den de här senaste två dagarna och sett både Batman Begins och The Dark Knight. Det är ju dock visserligen inte som att jag inte redan kunde de utantill, men ändå. Pepp!

Dagbok | | 10 kommentarer
Upp