New in

Gjorde ett litet shoppingstopp på vägen hem från Säfsen i går. Fick köpt tre toppar, två nagellack och en jättefin ring!

Shopping | | 5 kommentarer
Min supermysiga julveckaPrecis såhär bra har jag haft det, plus en hel del mer bra!
Firade jul i mysigaste Säfsen i år med familjen i en vecka, från den 23:e till i dag den 30:e. Vi har haft det så bekvämt och lyxigt och ätit ute varje dag (med undantag för en dag), plus ätit hur mycket godis och kakor som helst, badat ute i en rykande het badtunna, åkt långskidor två dagar (6 km vs 8 km) och haft det allmänt himmelskt. På julafton åt och plockade vi bland världens jättebuffé och tittade sedan på Kalle Anka i vår fina stuga vi hyrt, precis som det ska vara. Väldigt synd att veckan gick så fort bara. Jag hade gärna stannat i ett par dagar till och bara tagit det lugnt. På hemvägen stannade vi också och shoppade lite - jag visar vad i ett nytt inlägg i morgon.

Jag hade verkligen inte kunnat önska mig något mer från denna vecka. Håller nu tummarna och önskar att nästa jul med blir lika perfekt, men det är ju allt ett tag tills dess! I morgon är det ju bara, och redan, nyårsafton. Hoppas av hela mitt hjärta att nästa år blir ett bättre år än vad detta har varit. Missförstå mig rätt, detta år har absolut haft sina bra stunder, men rent allmänt har detta inte varit något vidare bra år. Men Cypern nu till sommaren låter ju dock inte som någon dum start på glada planer i alla fall! Sedan får vi väl se vad som händer.

Foto, Resor | | 14 kommentarer
Nu sticker jag, God jul!

Åker iväg i en vecka nu för att fira jul och ha det allmänt mysigt och bra. Kameran hänger självklart med, så räkna med att det blir en stor bildbomb här när jag kommer hem igen! Så god jul på er där ute, och ha det super, för det planerar jag att ha ♥


Dagbok | | 16 kommentarer
Upp