True Blood


Sorry, men har inte ett dugg att skriva om för tillfället faktiskt. Just nu är jag bara en no lifer. Händer knappt någonting om dagarna, utan allt jag gör är bara att sitta och titta på True Blood. Gjorde äntligen ett nytt försök i förrgår att se serien, för sist när jag försökte för ett par månader sedan kom jag aldrig riktigt igång för jag redan hade så många serier jag följde. Nu när ingen av de serierna dock släpper nya avsnitt för tillfället så tyckte jag det var ett utmärkt tillfälle att försöka igen. Nu har jag sett klart första säsongen och typ halva andra. Gillar den verkligen! Och det var väl i stort sett allt jag hade att meddela för nu. Hejsvej.

|
#1 - - sanna:

asså true blood ÄR bra, MEN jag gillar inte vissa dialekter... så därför jag inte är så besatt av serien, haha. Löjligt kanske men jag seriöst stör mig på't :<

#2 - - Art By Tina - Konst & Fashion:

En serie med många helomvändande twistar. Minst sagt.

#3 - - Johanna [foto]:

svar: Vad kul :) Jag ska äta strax :)

#4 - - Becka [fotoblogg]:

Så kul :D
sv: Åh du är så fin, tack så hemskt mycket vännen! ♥

#5 - - Amanda:

Sv: Haha, jaa! Pingviner <3 Där fick jag äntligen igen för pingvingerna jag INTE fick se i Slottsskogen senast vi var där :P Tss.

#6 - - emelie:

jag håller också på att kolla serien.. är inne i slutet av andra säsongen - det är väldigt bra men också väldigt konstigt!

Upp