Sci-Fi Mässan Göteborg, Bilder

Nä, nu orkar jag seriöst inte försöka mer. Picnik hatar mig, jag hatar picnik. Nu när min dator är inlämnad pga. virus och jag därmed även förlorat tillgången till photoshop, försökte jag här (i ett tappert försök) att göra det så bra som bara möjligt ändå. Men inte blev det något bättre. Färgerna, skärpan, allting blir helt fuckat när jag sparar bilderna inne på picnik. Så nu har jag officiellt givit upp hoppet och lägger in bilderna i alla fall, så lär jag fixa till de sedan igen när jag fått min dator tillbaka. Så ursäkta färger... kontraster... skärpa... och alla andra fel ni kan hitta med bilderna. Jag är ledsen. Really, för det ser förjävligt ut.

I går stack jag och Manda som tidigate nämnt till Sci-Fi Mässan i Göteborg, främst (eller endast...) för att se favoriten Joe "John Sheppard" Flanigan, från en av mina favoritserier Stargate Atlantis! ♥ Det fanns, som ni kan se, en hel del saker att titta på på mässan. Många stånd med små samlarprylar, tavlor, planscher, spel, tröjor och mycket annat som man kunde köpa. Det fanns även en del serie/film-figurer som gick omkring som man kunde få fotografera sig med. Så det fanns alltså en del att göra under dessa timmar mässan varade. Ganska snart efter vi kommit in hittade vi till ett ställe där man kunde köpa biljetter för att få fotografera sig med mässans famous guests. Något vi självklart var tvugna att göra med Joe Flanigan! Haha, fyfan vad overkligt det kändes! Vi ställde oss i kön till fotograferingen, men fick plötsligt gå före en bit av kön då vi fick veta att de väntade på fotografering med någon annan, så kom vi direkt in till rummet där han stod bara två meter bort! Vilken chock, haha! Jag dog lite. Så var det bara att gå fram till honom där han stod och väntade på dig, hälsade, småpratade lite och lade armen runt dig, klick klick från kameran, tack och hej. Herregud, jag minns knappt något. Det gick så snabbt. Men ändå kändes det som man var där i evigheter. So unreal. Efteråt gick vi direkt bort till där han skulle sitta och signera bilder, något han gjorde bara minuter efter vi tagit bild med honom, så vi fick träffa på honom och prata med honom två gånger inom bara några minuter! Super awesome!
← Posern. Det var säkert han som stalkade oss, Manda. I'm watching you. Bunny ears.

Bästaste Joe Flanigan.

Tittar hellre på mig. Jadå, jaadå ja!

Kändes som att de stirrade rakt på en. Scary.

Foto |
#1 - - Amanda:

Så jääääääkla grymt var det! Herregud. Så overkligt.

JOOOOOOE <3

#2 - - Amanda:

Hahhaa, han vita soldatsaken där ja. Så rolig xD

#3 - - Ida Maria:

amen grymt! jag var där 2009. Fasen att jag missade det iår!

#4 - - Lebanezza:

Ha en fortsatt trevlig måndag :)

#5 - - M O A:

fan va coolt :DHaft en bra morgon? :)

KRAM

#6 - - lovan:

Hej!

Jag har bytt blogg, så nu bloggar jag på llovan.blogg.se och INTE på lovangustavsson.blogg.seSå fortsätt följa min blogg här istället http://www.bloglovin.com/blog/3626612/l-o-v-a-n?claim=2he7nfkyy7bfortsätter du följa min blogg, så fortsätter jag följa din blogg :)hoppas du får en bra dag :)

#7 - - Johanna:

Hej!du får detta mess av mig för du finns på min bloglovin.

Tänkte be dig om en tjänst nu.

Rösta på min bild härhttps://apps.facebook.com/offerpop/Contest.psp?c=76521&u=19412&a=254553244581393&p=387783792941&v=Entry&id=281723&rest=1Det skulle göra mig mycket glad! Sprid det gärna vidare till dina vänner!

#8 - - lovan:

sv: okej! har lagt till dig och blev nr 52 :)

#9 - - Beatrice Jakobsson (foto):

sv: Tack tack :D!

#10 - - Lovisa:

Sv: Tack! Nej det gör jag inte, bara länk byten i menyn! :)

#11 - - madde:

bloglovin' byte ?

#12 - - Amanda:

Sv: Haha, jamen ellerhur :D

#13 - - Amanda:

Sv: Hahaha, jag skrattade så mycket att det tillslut inte kom något ljud första gången jag såg den. Så jävla bra gjord!

#15 - - - - ♥ T H A I P I N N E N ♥ - -:

coola bildeR:DSkulle du snälla vilja rösta på mig på http://thebeachparty.se/sommarjobb/ :D Sök på jenny så kommer jag upp,

det går super snabbt och kulle uppskattas jätte mycket!Du kommer självklart få en länk som tack!

Ber om ursäkt om du inte gillar sånt här eller om jag råkat skicka det här igen !Kram

Upp