30 september 11

Upp vid två, te och macka framför en dokumentär om domedagssekten Folkets Tempel (väldigt intressant), lite dator och sedan ut och handla. Fick med cola, två olika chipssorter, glass och ett kilo godis hem. Mmmmm! Party party i kväll. Har dock inte hittat några intressanta filmer på tv, så det blir möjligtvis några avsnitt Stargate Universe i stället. Inte mig emot! Men nu ska jag gå för nu blir det mat. Hörs pusserlipuss. :)

Dagbok | | En kommentar
@ 3.00

Frukost vid 12 - ett glas apelsinjuice, middag vid 19.30 - två pitabröd med vitlökssås, riven ost och rödlök, kvällsmat vid 00.00 - te. De där pitabröden hade seriöst lite halvt ihjäl mig. Jag är fortfarande så sjukt mätt, usch. Anyways, nu tänkte jag sooova. Har precis sett Highway för typ sjunde gången nu, med Jake Gyllenhaal och Jared Leto (som jag sett in real life, omg omg). Älskar den nästan, så himla störd film alltså. Mmmm godnatt.

Dagbok | | 3 kommentarer
It's a beautiful day ?

Dumma pissbuss var tidig när jag skulle åkt in till stan vid halv ett, så jag missade den. Vågade inte vänta kvar på att nästa buss skulle komma eftersom jag hade tid på arbetsförmedlingen klockan ett, och nästa buss skulle vara framme vid fem över. Funderade en stund på att kanske drop'a in några minuter försent, men för att undvika smisk och fy så var jag duktig och tog min opumpade cykel och cyklade ner i stället. Jag var framme tio-femton minuter i ett och fick sitta och vänta den sista tiden, och träffade då på en gammal klasskompis från högstadiet som också var där för att skriva in sig. Trevligt! Vid tio i tre var jag sedan klar där, efter att mest ha suttit och väntat i sammanlagt en timme, och tog då min opumpade cykel och begav mig hemåt igen = tre kilometer i en uppförsbacke. Så kan jag ju tillägga att jag inte hade ätit någon frukost heller eftersom jag mådde illa när jag vaknade, så jag dog lite stundvis på vägen hem, haha. När jag kom hem kokade jag te som jag inte kunde njuta av att dricka eftersom jag kom på att jag skulle ringa upp ungdomsmottagningen i dag igen eftersom de ställt in sin telefontid i går. Jag hamnade i kö i tjugo minuter och fick i tio av dessa lyssna på "du står först i kön, du står först i kön", men inte fan svarade någon för det? Skrattade halvt ihjäl mig så jag knappt hörde när någon tillslut svarade, men jag fick bokat en ny tid i alla fall! Vad duktig jag har varit i dag, tycker jag. Det händer ju inte så ofta menar jag. Men ja, det var allt för nu. Hörs, puss och kram.


Jag ska skicka brev till polisen i Kiruna, så det så. Fan-brev, ni vet.

Dagbok | | 2 kommentarer
Upp