30 november 11

Satt här i min tristess och bläddrade bak i arkivet på min blogg och insåg hur mycket bättre jag var på att skriva förr. Jag menar alltså inte bara "skriva" som i uppdatera här, utan också skriva. Formulera mig. Fast jag antar väl att det kommer och går lite i perioder för mig. Ibland, dock väldigt sällan, känner jag att jag kan få ner exakt allting jag känner och menar i ord så det blir väldigt enkelt att läsa och förstå, medan jag andra stunder har hur svårt som helst för att uttrycka mig skriftligt och ibland kämpar lite för länge med ett egentligen mycket kort och oviktigt inlägg. Antar också att jag har en sådan torrochseg-period nu.

Andra saker som är lite sorgliga och värda att nämnas är att jag (det känns som jag har skrivit det här för ofta nu för tiden) inte kan minnas när jag använde min kamera senast. Det är så synd, för jag är verkligen sugen på att använda den, men även där känner jag att det står väldigt still nu för tiden och jag är himla fantasilös.

Jag kom också på förut att jag inte fått äta någon jävla lussebulle än i år, även om jag varit sugen på det i veckor nu. Så nu med detta i tankarna kan ni väl köpa sådär en eller tre stycken till mig, slå in de i ett fint paket och lägga paketet utanför min dörr? Tack på förhand.

Hade förresten planerat (ja, faktiskt planerat) att duscha i dag, men jag orkar inte ens det tror jag. Blir eventuellt framskjutet tills i morgon. Och som en sista sak att tillägga här innan jag avslutar inlägget vill jag meddela er att jag älskar min iPhone 4S. Verkligen älskar den. Jag vet att det står ganska mycket negativt om den här och där, och det stämmer väl att det fortfarande finns en del problem kvar med mobilen som behöver fixas, men jag har också haft turen att slippa de allra flesta av dessa problem, så det är jag himla tacksam för. Annars undrar jag också hur jag har kunnat leva utan den så länge jag har gjort. Den är ju helt perfekt! Klart ett av de absolut bättre köpen jag har gjort de senaste åren (andra är min bästaste kamera, of course, och objektiven därtill).

Nu å andra sidan ska jag försöka leta fram min 400-kronorsmössa jag köpte förra vintern men som bara försvunnit. Den skulle väl egentligen kunna höra till de mindre nödvändiga köp jag gjort de senaste åren, men ack så mysig den är. ♥


Bilden är från förra vintern och visar min tjusiga mössa, som är så brutalt tjock och varm och ger dig ett stort och runt huvud, ahah. Ansiktet censurerade jag för vår allas skull, då det ser ut som jag dygnat i en vecka. Sen gör det ju inget att allt annat ser knäppt ut.

Dagbok |
#1 - - IDA:

Visst är hon! :D

Upp