23.47

Lite sådär lagom lång och seg skoldag idag, men det ordnades snabbt upp av mig och Annica som satt och skrattade åt allt och inget under stora delar av den tre timmar långa expo-lektionen, och dessutom skrev trevliga saker till varandra i våra loggar på facebook. Det är inte klokt hur roligt man kan ha åt ingenting om man är på rätt humör. Älska när man bara får skratta och vara barnslig ibland.

Efter skolan kom jag hem till en tom lägenhet och fick höra att pap & mam var ute och snart skulle till mormor och hälsa på henne en stund. Blev frågad om att hänga med, så de hämtade upp mig. Bjöds på lite mat och fika, och efter vi hade varit där en stund pratade paps om att åka till Kalles Special (som det fortfarande heter för mig) för att kolla på... saker (hemligt än, oki aa), så jag hängde på! Vi var väl ute i någon timme eller så. När vi kom hem blev det mest slappidapp vid datorn för min del, sedan ett avsnitt av The Walking Dead. Mycket bra serie, måste jag säga. Direkt efter såg jag Big Brother där de hade skräcknatt = SJUKT KUL.

Nu funderar jag på vad jag ska hitta på. Jag började se om Prison Break för ett bra tag sedan och hann till säsong tre tror jag det var, men helt plötsligt bara slutade jag kolla av någon okänd anledning. Om jag nu bara kan minnas vart jag slutade så kan jag fortsätta se nu, där jag var. Tycker den serien är så bra (speciellt första säsongen though. Och andra typ lite med). Aja, hörs puss tafs smek.

Carro målade när Annica jagade mig med en fisk förut. Fint va??! mm jaaa. Tycker att hon lyckades fånga min kroppsbyggnad perfektico där vaa!


Dagbok | | 2 kommentarer
Kvällspromenix

Helluu. Blev så vansinnigt rastlös förut, och så råkade jag se att det fortfarande var ljust och dessutom väldigt fint väder ute, så vid halv åtta-tiden plockade jag med mig Manda och min kamera och drog ut en sväng. Tror vi var ute i närmare en timme, och mycket skoj hann hända...


Jag bokstavligen låg på marken i typ fem minuter för att ta bilder på de vackra blommorna.


Jag red på en fin grön groda.


Och jag åkte inte rutschkana... Däremot gick jag på en gata som hette Snorregatan (hehehhh vad roligt heheh), och ropade "hallå" till kaniner som visst fanns där på ängen, trots att de var väldigt stenlika och låg ovanligt stilla med tanke på att jag ropade. Mmmmm.

Foto | | 5 kommentarer
Hög musik och kärleksmums

Hej på er. Började skolan vid tjugo över nio idag med naturkunskap. Vi fick lappar med bilder på olika djur och växter och skulle lägga de i ordning efter "vem som äter vem". Det kändes som man var tillbaka i första klass igen eller något, och det gör det roligt nog väldigt ofta när man läser media måste jag säga. Allt klippande, klistrande och pyssel vi håller på med till olika uppgifter. Love it! Efter natur hade jag håltimme i två och en halv timme och gick då hem och lagade frukost/lunch eftersom jag skippade det i morse. Jag kokade ris, stekte wokgrönsaker och så hade jag kikkoman soja på det. Så vansinnigt gott!

Efter det var det dags att dra tillbaka till skolan igen för att ha svenska. När jag började komma i närheten ett av våra klassrum (known as Medias chillsal) så kunde jag höra hög musik redan på långt avstånd. När jag kom in var musiken igång för fullt och några höll på att baka kärleksmums, och det luktade så himmelskt gott. Dock skulle snart lektionen börja, så vi var alla tvunga att dra där ifrån. En liten stund efter lektionen hade börjat kom Linus ingående med 30 stycken uppskurna kärleksmums med massor av kokos på, direkt tagna ur ugnen. Vår lärare (vikarie) blev inte speciellt glad, så Linus drog till med att vi skulle fira att han fyllde 20 (vilket han egentligen gjorde för ett bra tag sedan). Sedan blev det födelsedagssång för honom, haha! Nödvändigt jovisst. Så det blev väl egentligen inte så mycket lektion av lektionen. Vi satt och bläddrade i våra förberedelsehäften till det nationella provet pretty much, och åt kärleksmumsen, som blev supergoda. Älska sånna här chilldagar.

Dagbok | | 2 kommentarer
Upp