310111

Blev massa tv-tittande samt PS2-spels letande igårkväll innan sängen. Minns ni hur jag häromdagen nämnde hur få spel vi har till vårt PS2? Nu ska det allt göras något åt det. Lade mig tillslut vid ett-tiden efter att ha sett på The Wedding Singer och sammanlagt fyra avsnitt 2½ men. Somnade dock inte på två timmar och sov sedan riktigt dåligt hela natten, precis som varje söndagsnatt. Vaknade sedan två minuter innan klockan skulle ringa. Tog mig ner till skolan, för att upptäcka att läraren stuckit iväg för att vi själva skulle få jobba med en ny uppgift vi fått - omslaget till en vinyl. Eftersom jag inte hade några bilder eller någonting att jobba med till den så fixade jag lite till projektarbetet istället. Nu har jag rörlig bild till 17 och sitter och äter Nannas kolasnören. Gott! Fin lektion detta.

Btw, är jag den enda som tänker att nu när vi har lagt ihop måndag- och onsdagslektionen så vi slutar mycket senare på måndagar och istället får sovmorgon på onsdagar, borde få sluta tidigare idag än i vanliga fall, för nu är vi ju liksom lediga på onsdag. Då hade vi ju ändå inte haft den lektionen och borde därför sluta vanlig tid idag. Know what I mean? Men nähä, verkar inte som att vi får sluta tidigt idag för det. Jag är den enda som tänker rätt liksom (jag är så bra!!1!), och ja, jag försöker hitta ursäkter till att få gå hem tidigare. Så pisstråkigt här ju. Jag känner hur jag för varje dag som går bara tappar intresset för skolan mer och mer... Farligt.

Dagbok | | 2 kommentarer
Tre bra filmer

Tre bra filmer jag har sett i helgen. Unstoppable, The Devil's Own och Splice.


Unstoppable. Ett tåg kommer av misstag upp i riktigt hög fart när lokföraren för en stund ska hoppa av för att växla över till ett nytt spår. Tåget är sedan allt för snabbt för att han ska hinna ikapp det igen, så det rullar iväg utan någon människa ombord som kan stoppa det. De gör sedan många försök för att få stopp på tåget, men alla försök misslyckas, och det åker i full fart in mot en stad med en kraftig kurva där det komma att spåra ur. Will och Frank (bild) för då för sig att jaga ikapp tåget med ett lok, för att försöka få stopp på det. Väldigt spännande! (Från 2010).


The Devil's Own. "IRA-terroristen Frankie McGuire (Brad Pitt) flyr undan rättvisan med hjälp av högt uppsatta vänner. Han flyr till New York, där han under namnet Rory Devaney blir inneboende hos polisen Tom O'Meara (Harrison Ford). Allt är frid och fröjd tills Rory börjar rusta för nya terrorattacker och Tom börjar misstänka att allt inte står rätt till med den mystiske hyresgästen." Bra film, men sorglig. (Från 1997).


Splice. Handlar om en grupp forskare som blandar DNA från olika djur för att skapa fram helt nya varelser, som sedan ska kunna användas för att få fram medicin. Två av forskarna (bild) vill börja blanda DNA från djur med människors men förbjuds från att göra det, men gör det ändå i hemlighet. Jag tycker att den första halvan av filmen var bra och väldigt spännande. I den andra halvan flippar den dock ut lite... (Från 2009).

| | 2 kommentarer
I want to walk in your heart

Jag vill klippa mig.
Jag vill färga håret.
Jag vill pierca naveln.
Jag vill ta studenten.
Jag vill flytta.
Jag vill börja leva på riktigt.
Så vill jag ha en vovve mä.

En sak i taget, oki. Borde göra en såndär krysslista av det...

Dagbok | | 3 kommentarer
Upp