28 februari 2011

Så var man tillbaka i skolan igen efter 17 dagars... frånvaro (medräknat lov och helger though). Som varje söndagsnatt - eller natt innan jag ska till skolan - så sov jag jättedåligt. Somnade tre timmar efter jag lade mig och sov dåligt hela natten igenom. Inte nog med det så började jag hosta något extremt igen, jag som inte har hostat sådär speciellt mycket på flera dagar. Fin timing. Gick hursomhelst upp vid 11.40, gjorde mig i ordning och drog till skolan. När jag kom fram kände jag mig helt yr och darrig, precis som om jag skulle svimma, och det kändes som det blödde i min hals (hostat sönder hey?). Dock blev det bättre igen när jag fick sätta mig ner inne i klassrummet. Vi körde sedan igång direkt med en uppgift där vi skulle göra en design till tre ord; ett fint ord, ett fult ord och en ljudeffekt. Efter det fick vi sluta och jag sitter nu och väntar på att sista lektionen ska börja. Rörlig bild till 17. Kul. Hörs hej.

Dagbok | | En kommentar
27 februari 2011

Hej hej, hehe. Börjar känna mig lite smått panikslagen nu för att söndagen snart är slut och för att det är dags för skola i morgon igen. Jag kom nyss på att jag inte har varit i skolan sedan den 10:e, det vill säga på 17 dagar. Ändå känns det som det var typ igår. Kan inte påstå att jag längtar tillbaka för fem öre, men om jag har förstått det rätt så har vi studiedagar den 7-8:e, vilket betyder att nästa helg kommer bli sådär extra lång och härlig. Dessutom kommer det att hända en massa kul mot slutet av veckan, så det ser jag fram emot.

Nu har jag precis sett på Big Brother (go Gurkan!) och tänkte slappa i ett par timmar till innan jag ska sova. Börjar ju sent på måndagar, lucky me. Så hörs en annan gång, bye.

Dagbok | | En kommentar
Congrats Billie


Missade det förra veckan när han faktiskt fyllde (skäms), så nu såhär i efterskott: GRATTIS på dig bästaste Billie Joe Armstrong. :D


Dagbok | | 2 kommentarer
Upp