Limitless & X-men: First Class


Hmmmm det blir visst ett till filminlägg, men whatever. Måste bara berätta om de två superbra filmerna som jag och sötnos såg i går. Först Limitless, som jag tycker var riktigt riktigt jättebra! Jag minns att jag läste om den för ett tag sedan, men sedan glömdes den bort helt och jag har inte hört någon prata om den igen, vilket jag tycker är lite strange med tanke på hur bra den ändå var. Den andra filmen vi såg var X-men: First Class, vilken jag var lite skeptisk till då jag fick för mig att den gjorts dåligt (tyckte det såg ut så i reklamen) och alltså trodde att hela filmen bara skulle kännas töntig (töntigare än de andra alltså, hehe) (och så gillade jag inte heller att orginalskådespelarna inte var med), men den var faktiskt himla bra! Gillade den korta Wolverine-scenen med, haha. Så gillar man de andra X-men filmerna så gillar man säkert denna med, at least I did.

Dagbok | | 8 kommentarer
Conan the Barbarian

Var på bio i går med söti mellan typ 21-23 och såg Conan the Barbarian i 3D. Kan inte påstå att jag hade några direkt höga förväntningar efter vad jag läst och hört folk säga om den och efter vad jag själv sett i reklamen på tv, men jag tyckte ändå att den var bättre än väntat. Inte världens bästa film kanske, men den var absolut inte dålig. Tyckte slutet var lite weird though och bara var över direkt, för snabbt. Typ "färdigt, hejdå, slut". Dessutom tände de lamporna i biosalen någon minut innan filmen var slut. What's up with that? Annars var 3D-glasögonen i alla fall jätteläckra måste jag säga, så det var mys.

Mathilda out.

| | En kommentar
Here I am

Hej. Bara för att liksom visa att jag lever och inte har övergivit min blogg helt, även om det kanske har verkat som det de senaste dagarna... Jag är alltså som jag skrev i det senaste inlägget hos Johan och har varit här sedan förra fredagen. Medan alla har fått återvända till skolan så sitter jag här och gottar mig i soffan med ett täcke, Scrubs och päron splitt-glass (vilken typ är min nya favoritglass nu, åhrr). Tro dock inte, bara för jag inte själv gör mig så synlig här dessa dagar, att jag har slutat att bloggstalka er, för jag kollar allt efter nya inlägg på era bloggar varje dag. Some of you fortsätter jag ju även plåga med kommentarer, så tro inget annat än att jag sitter beredd att läsa direkt när era inlägg kommer upp. Evil laugh oahaha. Annars har jag inte mycket nytt att meddela för stunden, så vi hörs snart.

HELG. Puss och kram.

Dagbok | | 2 kommentarer
Upp