Shopping

Ok, jag sade ju igår att jag skulle lägga in bilder på det jag köpte, men... ja ni förstår vart detta leder. Jag orkar inte. Eller det har egentligen inte med ork att göra, utan snarare lust. Kan hända att jag lägger in bilder på de när jag har på mig de i stället (men det vet vi ju alla att chansen för att det ska hända inte är stor, men ändå). Lägger i alla fall in bilder på två saker jag köpte igår. Ett par bruna "Uggs" och ett halsband. Kan någon snälla rädda mig från Uggsförbannelsen? Jag har tre par nu for God's sake. Svarta, leopardmönstrade och nu även bruna. Men kolla vad söta!... (fast de är ju egentligen inte söta)...
Shopping | | 2 kommentarer
Shopping femman

Tjenis penis. Har varit inne i stan med Manda och shoppat idag. Vi gick upp rätt sent och kom därför inte iväg förrän typ halv fyra, men vi fick några timmar att kolla runt i affärer ändå. När vi kände oss färdiga med shoppingen drog vi till Burger King och åt och tog sedan bussen hem vid strax efter halv åtta. Jag fick köpt en del grejer - lägger nog in bilder på de i morgon tror jag. Nu tänkte jag slappa resten av kvällen. Kan inte förstå att det redan är nyår i morgon. Galet vad tiden går fort.

Dagbok | | 3 kommentarer
Kiss Kiss Bang Bang

Mitt internet fungerar jättesegt nu. Jag blir deprimerad. Försöker gå till en ny sida, väntar i tre sekunder, inget hänger, stänger ner. Frustrerande. Antar att det är lika bra att bara gå och lägga sig nu. Ska ju faktiskt försöka ta mig in till stan i morgon och eventuellt shoppa lite och sådär. Jag såg förresten precis bästa filmen Kiss Kiss Bang Bang nyss. Har jag nämnt hur bäst den är? Åh jag tror det.


| | 4 kommentarer
Upp