Dagens

Dagens humör: Växlande, ena stunden är det bra, andra dåligt. Tror jag håller på att bli förkyld med.
Dagens frisyr: Fluffruff-hur-det-vill?
Dagens klädsel: Svarta lacktights, min snygga AC/DC-tröja, USA-flagg Converse och skinnjacka + ringar. Vad cool jag är idag.
Dagens händelser: Skola, hem och slappa.
Dagens låt: Natasha Bedingfield - Unwritten, hehehehe.
Dagens planer: Ligga med mig själv i sängen och se på tv.
Dagens vill ha: fgfgfdgkij :(
Dagens saknad: Samma som det varit de senaste två veckorna. :)
Dagens drog: Heroin. Ne, musik då.
Dagens finaste: Inget är fint idag.
Dagens måste: Hålla mig sysselsatt. ...Med att se på tv? Yeay, way to go.
Dagens mat: Äter allting jag ser. Stay warned.
Dagens köp: Ingenting.
Dagens kärlek: Sängen.
Dagens bästa: Att det inte fanns några läxor att göra när jag kom hem. Inte som behöver göras tills i morgon, i alla fall.
Dagens kommentar: Ne.

Dagbok | | En kommentar
Spank?

Det var väldans vad seg denna dagen varit då Det var inget jag precis väntade mig när jag såg på schemat att jag skulle sluta vid halv tre idag, som faktiskt är rätt så tidigt egentligen. Ändå slutade jag typ 13.45 till och med, men lektionerna idag har varit så långa och sega så det kändes verkligen som jag var där i evigheter. Första lektionen i morse började vid 7.50 och var filmkunskap där vi pratade om olika sorters filmgenrer och såg korta klipp ur en del filmer. Den lektionen höll på till kvart över nio och bara några minutrar efter den var slut började nästa lektion som var samhällskunskap, som vi skulle ha ungefär en och en halv timme. Sedan hade vi lunch i 30 min och efter det religion i nästan två timmar - ja ni hör ju själva vilka roliga lektioner och hur otroligt långa de är. Inte konstigt att man blir trött, right? Och när man blir trött och uttråkad; vad passar då bättre än att sitta och kladda i sin kalender? Jag och Annica skrev små fina meddelanden till varandra, mmhh, eller vad gillar ni detta?


Såhär mogna är vi. Vad saru nurå? Mh? Mh? Btw så tror jag att jag håller på å bli förkyld eller något. Jag låter helrolig när jag pratar och jag kan knappt andas genom näsan längre, snufs. Jag hatar att vara sjuk fan, det är så tråkigt. Nu när jag tänker efter så har jag faktiskt haft huvudvärk stundvis i två dagar, och det brukar jag inte ha annars. Ow crap, låt mig slippa det här... Nu ska jag äta choklad och tycka synd om mig. Farväl.

Dagbok | | Kommentera
Söndagen den 29 augusti 2010

Hej hå. Jag måste då säga att jag tycker denna helg har känts rätt så lång (a good thing, of course). Det har väl antagligen att göra med den extra dagen jag fått nu varje vecka för resten av trean tack vare mitt sköna schema, så jag nu är ledig på fredagar. Men det kanske också har något att göra med att det bara gått en skolvecka än så länge och inte allting "kommit igång" så värst mycket än. Senare kommer jag väl få sitta med läxor och skoluppgifter hela helgerna, så då kommer väl dagarna försvinna iväg snabbt igen. Nu tack vare att denna helgen känts så lång har jag också då och då för korta stunder nästan glömt bort att skolan faktiskt har kommit igång nu igen efter sommaren. Under helgen har jag inte haft någon riktig koll på om det är fredag eller om det är lördag, om klockan är 18 eller om klockan är 21, precis som det brukar vara för mig under sommarlovet. Jag tycker det är så skönt att inte behöva bry sig om det alls på sommaren, utan man bara är och gör vad man vill när man vill, och man är inte det minsta beroende av tiden. Tänk vad härligt om man kunde ha det så hela tiden?

Fast helt slapp har dock helgen tyvärr inte varit. Jag har suttit med en del läxor och skulle egentligen behövt göra ännu mer, men jag har inte orkat starta igång med allt än. I psykologin hade vi en läxa där vi skulle skriva ett brev och berätta om oss själva - vilka vi är. Jag minns första gången vi fick den läxan, i ettan någon gång, och hur jag tänkte "vilken svår uppgift". För hur enkelt är det egentligen att berätta vem man är? Visst kan man rabbla upp alla de ytliga sakerna saker som vart man bor, om sin familj och sina intressen, för det ger väl den som läser en aning om vem man är, men det säger samtidigt inte speciellt mycket om hur man är som person. Fast jag antar att läraren som ger oss uppgiften egentligen inte vill ha mer än bara en aning om vem jag är ändå. För hur intressant är det att veta? Men under åren har denna uppgift - att berätta om vilka vi är - dykt upp ett flertal gånger och jag känner att jag på något sätt har lärt mig ett bra sätt att svara på det, men samtidigt bara berätta lagom mycket. Nu har jag dock ledsnat på att behöva svara på det, så jag hoppas att detta var sista gången uppgiften dök upp igen.

En annan uppgift jag har suttit med ett par timmar i helgen är läxan vi fått i Filmkunskap. Först och främst ska vi välja ut en film som vi antingen tycker är bra eller tycker är värdelös, sedan ska vi spela upp ett klipp ur denna film i några minuter. Efter det antar jag att vi kommer få berätta varför vi tänker som vi gör om klippet. Anledningen till att det tog en sådan tid för mig med denna uppgift var för jag först inte hade någon aning om vad för film jag skulle välja. Jag letade fram några filmer jag gillade och kollade ut några scener, men ingen kändes helt rätt, tills jag tillslut hittade filmen jag ville ta, och då visste jag direkt vad för några minutrar ur den jag vill spela upp. Dock skulle det inte alls förvåna mig om läraren säger att mitt klipp är "asdåligt", eller något liknande, för det väntar jag mig egentligen att han ska göra. Han brukar alltid chockera en på något sätt och vända allt man gillar/tycker/säger mot en, men det skiter jag fullständigt i. Jag gillar den filmen i alla fall, den är faktiskt riktigt bra, sedan får han tycka vad fan han vill. :} Men mer än bara detta i läxa fick vi, of course. Vi ska också lista 10 filmer vi tycker riktigt mycket om, eller 5 filmer vi tycker är dåliga. Sedan ska vi skriva varför vi tycker filmerna är bra/dåliga, vad de har för genre och nämna några skådespelare som är med i filmerna. Jag har nu valt ut mina tio filmer jag gillar och skrivit upp skådespelare och genre, men jag måste fortfarande fylla i vad jag gillar med filmerna. Jag tyckte det var lite svårt, för när jag skulle börja skriva märkte jag att det var av samma anledningar jag gillade de flesta filmerna, men att skriva samma överallt känns inte så... bra? Så jag får försöka tänka ut något.

Nu anyways hade jag tänkt äta choklad, dricka cola och njuta av vad som är kvar av söndagskvällen. Blir nog att jag snart sätter mig och ser på någon film. Gotta love de långa sovmorgonarna på måndagarna. Börjar inte förrän vid strax innan tolv, så söndagskvällar = myskvällar de med. ♥

Dagbok | | En kommentar
Upp