Onsdagen den 28 april 2010

Hellownie. Nu är jag officiellt klar med webbdesign-kursen, woho! Kursen var väldigt kul och allt, men nu kommer jag istället att få sovmorgon på tisdagar och sluta tidigare på onsdagar än tidigare, så jag kan inte annat än vara extremt glad. Det är liksom en månad kvar av terminen typ, men alla som blir klara med uppgifterna + "slutprojektet" får avsluta kursen tidigare. Otroligt härligt måste jag säga!

I morgon väntar nationella: writing. Läskigt. Får hoppas att det går bra. Men nu: tv, så bye.

Nu är det bara 1 månad kvar...

Dagbok | | 2 kommentarer
Måndagen den 26 april 2010

Vilken fruktansvärt onödig lektion, mm. Har inte gjort något på hela lektionen. Vi fick dock tre stycken dikter var som vi ska ta bilder till, men till när det ska vara klart vet jag inte. Jag var också nyss på ett snabbt UKM-möte där vi bland annat fick reda på vilka av de som uppträdde/var med som gick vidare, hehe.

Annars... inget. Kommer antagligen få sitta och plugga hela dagen, så hur mycket jag än längtar hem nu så kommer jag ändå inte hem till något roligt. Gör ju till och med mindre här nu än vad jag kommer göra när jag kommer hem, så ingen brådska. Nehmen...

Nu ska jag sitta här i 45 minuter till och inte göra något, sedan blir det livskunskap och vid 16-tiden drar jag hem. Hörs någon annan gång, bye.


Dagbok | | Kommentera
Yaa-ho


Hellu. Så idag var det söndag... Hade tänkt sitta och plugga hela dagen idag men upptäckte att jag lyckats glömma mina böcker i skolan. Duktigt av mig alltså, så det får bli ännu en slappdag (vilket jag självklart inte har någonting emot). Hmm, jag har egentligen inte mycket mer att säga. Ska nog snart dra och se på ett avsnitt Lost tror jag, men vi hörs väl bayehs.


Dagbok | | Kommentera
Upp