The darkest age has just begun

Wihu, idag fick man studiebidraget. Känns för himla skönt alltså. ♥ Det enda problemet är väl bara att jag har en sådan otrolig lust att handla massor med nya kläder, skor, smycken and stuff. Jag har bestämt mig för att försöka spara mina pengar till något större, som ett objektiv eller så, men det är verkligen inte lätt alltså. Men jag får hellre gå i mina gamla trasor för jag har en sådan himla lust till ett macroobjektiv. Så det blir inget handlande. Punkt slut!


Såååå bra låt. ♥ Dåligt ljud bara...

Dagbok | | 2 kommentarer
30 september

Men wow vad onödigt det känns att vara här i skolan nu ändå. Ellen är sjuk, och B.S märker inte någon skillnad på om man är här eller inte. Han tar inte ens närvaro, och även om han nu skulle göra det skulle man kunna gå efter det, för han kollar den inte mer än en gång. Har nu i allafall grafisk fram till tolv, sedan lunch på en timme, sedan engelska och sen slutar jag! Ellen är som sagt sjuk idag, så jag har ingen webbdesign wuhu! Det betyder alltså att jag slutar vid två istället för vid fyra. Dock ska jag kanske hjälpa Annica med att överföra hennes filmrulle på en spiral så hon kan framkalla den, men det tar nog inte så lång tid. Sedan kan jag kanske hitta på någonting roligt att göra, eftersom jag ändå slutar så tidigt hihi! Härligt härligt. Aja, nu ska jag fortsätta sitta här. Bye ♥

Dagbok | | 2 kommentarer
Promenaden
Det blev inte att vi gick den promenaden det var tänkt på 6 kilometer, utan vi hittade istället en ny på 8 som vi tog! Det var jättefint där, men Gud vad det blåste. Ett tag ångrade jag riktigt att jag inte tog med mig en extra tröja... Vi stannade hursomhelst uppe på ett berg typ, där vi hade utsikt för hela sjön, och fikade med festis och "kammar". Svinmysigt! Tog en del bilder på vägen, men detta är de enda ni får se. :)

Foto | | 2 kommentarer
Upp