På restaurang
Idag gick jag upp vid 10.40 för att jag skulle ha lite tid till att göra mig i ordning innan jag drog iväg. Var bjuden på lunch på en mysig restaurang och vid halv ett-tiden skulle vi få vårt bord. När vi kom dit var det ganska mycket folk där, men ganska snabbt gick en del av folket så det bara var vi och några andra där, lite här och var. Så det var härligt att vara nästan de enda som var där just då. Riktigt lugnt och skönt. Fast visst är det väl kul att ha lite folk att titta på ibland med...

Maten som fanns i buffén (som vi åt) var köttfärslimpa, potatis, potatismos, championsås, någon fiskgratäng (?) och tomatsoppa. Sedan fanns det ett jättestort salladsbord med alla möjliga grönsaker, sill och lite annat och givetvis bröd. Själv tog jag köttfärstlimpa och potatis, grönsaker och en brödbit. Till det drack jag pepsi. Senare blev det även hallonte och en kaka, när alla andra tog kaffe. Jag har aldrig riktigt tyckt om kaffe (förutom när det gäller att doppa pepparkakor i det!), så jag håller mig till mitt kära te, hehe.

Intill där vi satt fanns ett rum med ett stort bord där massor av engelska businessmen satt runt och lunchade. Jag och Manda hade väldigt rolig åt att lyssna på dem när de gick förbi. Rätt som det var tog de en sväng ut och hämtade mat, eller strosade omkring i sina kostymer och pratade i mobiltelefon. Jag älskar verkligen att lyssna på engelska alltså. Det låter för härligt, haha ♥

När vi hade käkat klart och var på väg hem igen stannade jag och Manda till vid Guldfynd och jag köpte tre stycken silverringar med små "diamanter" på. Riktigt snygga tycker jag, fniss! Jag tog några bilder för att kunna lägga in här och visa, men ingen av de blev tyvärr bra. Får försöka fixa in senare.

Fika & Mat |
#1 - - Amanda:

Det var trevlin! :D

Vi får göra om snart igen! Hehe.

#2 - - Amanda:

Aha. Men vad dumt att man ska behöva logga in direkt då. Det gör aldrig jag.Tack för tipset i allafall ska testa att starta om om det blir problem igen (:

#3 - - Amanda:

Sv: Haha, ja. För sånna saker slutar ju alltid så bra. :P

#4 - - D E L L A:

Fina bilder :)

#5 - - D E L L A:

sv; lugnt :)

Allt fint med dig? ^^

Upp