Första advent


Jepp, första advent var det alltså igår, men jag hade ingen tid att skriva eller ladda upp bilden eftersom jag såg på film till sent. Satt i allafall och drack glögg och myste framför tvn. ♥

Fika & Mat | | 4 kommentarer
Frukost


Det blev lite sent igår eftersom jag var igång och pillade med bloggen. Glömde helt bort klockan och plötsligt var det mitt i natten. Men samtidigt; varför inte passa på när man kan? Jag är ju ändå hemma sjuk. Tog därför en riktigt lång sovmorgon idag och vaknade runt tolvtiden av en massa kackel i köket. Jag gick upp och såg att mormor var och hälsade på, och med sig hade hon wienerbröd! Jag kokade då lite snabbt upp vatten och gjorde hallonte som jag drack till, mums. Såg också att mitt paket hade kommit med filmen jag köpte för ett par dagar sedan. Somliga kanske tycker att jag är dum och onödig som faktiskt köper filmer, men så gör jag med filmer jag tycker om! =)

Fika & Mat | | En kommentar
Ny "vinterdesign" den 1 december

Idag är det dag två jag är hemma från skolan efter att jag blev lite småsjuk efter influensasprutan, men jag får ju alltid vara glad att jag inte blev svinsjuk i allafall. Näe, skämt å sido (med den ruskigt dåliga humorn), så tror jag att det har varit bra för mig att vara hemma och få vila upp mig. Det känner jag allt att jag verkligen behövde. Inte minst för att jag då är sjuk... eheh.

Dessa två dagar jag har varit hemma har jag den mesta tiden legat i soffan och kollat på diverse filmer. Jag har faktiskt också passat på att snickra ihop en liten "vinterdesign" som jag tänker fixa in på bloggen den 1 december. Den är egentligen inte mycket annorlunda från den jag har nu, utan den har i stort sätt bara nya färger, nya typsnitt och en ny header! Så glöm för allt i världen inte kika in här då och titta på den. ;)

Nej nu är det strax dags att göra mat. Hörs pöss

| | En kommentar
Upp