Tisdag

Jaha då sitter man här igen på medieproduktionen precis som man gjorde för exakt en vecka sedan. Även denna gången ska vi hålla på med InDesign och jobba med samma saker som förra veckan. Boring. Senare idag har vi matteprov, så jag kommer ha hela dagen att plugga på det. Men jag undrar hur det ska gå. Det kan ju inte bli värre än omprov iallafall, eheh. Fast helst slipper man ju givetvis det. Det skulle vara härligt att ha allt sånt gjort nu innan lovet så man inte behöver tänka på det när man kommer tillbaka igen.

Igår hade jag alldeles för lite tid till att skriva här btw. Jag satt och jobbade matte i tre timmar (tre timmar, ja), från klockan sex till nio. Sen blev det väl kanske inte att jag jobbade hela tiden då, eftersom jag och Manda satt och snackade lite om annat och så också, som alltid när jag ska jobba matte, hihi. Klockan nio när alla talen i matteboken var gjorda så såg jag och Manda på tv från nio till elva. Först två avsnitt av Two and a half men och efter det två avsnitt med My name is Earl.

Tja, nu får jag nog börja jobba med uppgiften. Hörs!

Dagbok | | Kommentera
Söndag

Yepp, nu har man varit på kalas och dessutom åkt ut till havet med familjen i någon timme. Vädret var så fint så vi tyckte det kunde vara lite kul att få komma ut lite.


Foto | | Kommentera
Godmorgon

Wow vad jag sov bra inatt då, hehe. Jag somnade väldigt snabbt och sov utan problem i tio timmar. Om ungefär fem minuter ska vi åka till mormor och morfar och fira morfars födelsedag. Det bjuds på både middag och tårta/bakelse. Smaskigt! Jag har ännu inte ätit någon frukost, bara en liten chokladbit, så jag är ganska hungrig nu och kommer lätt kunna äta massor.

Nu får väl jag gå och klä på mig lite kläder så vi kan komma iväg. Vi ska och handla någon present till honom innan vi åker dit, course. Hörs senare!


Dagbok | | Kommentera
Upp