30 juli

Blev inte att jag skrev mer igårkväll, men det gick iallafall bra och jag hittade en ny matta och två stycken lampor till mitt rum. Har fått riktigt snyggt nu! Vi besökte ett flertal affärer och hade det mysigt, käkade korv och senare mjukglass. Efter det skulle vi upp en sväng till mormor och morfar där mormor hade gjort mackor och te. Jag vet att det låter som jag åt hur mycket som helst nu, men det gick alltså flera timmar där emellan haha.

Idag har vi storstädat i källaren. Det var meningen att vi skulle gjort det någon gång i februari, men det blev inte förrän nu haha. Jag och Manda hade hela källaren fylld med gamla leksaker och gosedjur och idag har vi fått slängt hur mycket som helst. Det tog flera timmar att gå igenom alltid för jag kunde inte med att bara slänga allt, utan jag lade lite saker som jag ville spara i lådor. Göööött. De senaste dagarna har bara gått åt till att städa och göra snyggt, men jag tror att vi är relativt klara med det nu, så jag undrar allt vad det blir vi ska göra härnäst.


Fin låt ♥

Dagbok | | En kommentar
Nytt och snyggt

Haha, mina föräldrar måste verkligen tycka att det ser hemskt ut i mitt rum, med tanke på den nya garderoben de köpte till mig och för att vi nu är på gång ner till bland annat IKEA (igen) för att titta på lite nya snygga saker till mitt rum. Behöver bland annat en ny lampa och matta. Får se vad det blir för något roligt. Ska sminka mig nu och dra, men jag skriver troligen senare igen. Hörs ♥

Dagbok | | 3 kommentarer
Garderob färdig!

Yeeeees nu är den äntligen färdigbyggd! Det tog sammanlagt typ 8 timmar för mig och pappa att bygga upp den, haha. Det var massor med småspik, spruvar och pluggar som skulle in så det var väl mest det som tog tid. Den blev otroligt snygg (och stabil) för att vara det första stora projekt som i allafall jag gjort (och sista? Lol). Här har vi den!


Här hade vi hunnit en bra bit på den, men hade ändå väldigt mycket kvar...


Färdig, tada! Visst blev den fin ändå? ♥

Dagbok | | 2 kommentarer
Upp