Klockan är två

Idag har det blivit mycket dator och tv tid. Såg på de ett av de nya avsnitten av Stargate Atlantis förut, och även fast det var lite rörigt så var det precis lika bra som alla de andra avsnitten, course. Klockan 22 var Stargate slut och vi skulle då sett på någon film, men det blev visst aldrig av så jag har nu suttit här sedan klockan tio. Får bli film i morgon istället, hoppas jag. Jag har fem stycken drickor, några after eight och lite chips att party'a med i morgon, så det blir säkert riktigt nice!

Nu är jag jättetrött och har planerat att lägga mig innan jag börjar skriva konstiga saker och prata baklänges. Nattinatt. ♥

And through all the ups and downs, I'll always be around, you know if nothing goes your way. When nothing goes your way, you know I will. I stand between you and your darkest fears. You know I will. I'll be the shoulder for your fallen tears. You know I will. I'll be behind you till you're in the clear.

Dagbok | | Kommentera
Slutat

Yeaaay! Nu har man äntligen slutat. För 1½ timme sedan om jag ska vara exakt. Jag önskar verkligen att alla skoldagar var såhär korta. Det hade varit väldigt skönt.

På svenskan idag fick vi höra att vi på onsdag nästa vecka ska bli indelade i grupper där vi sedan kommer att få välja ett yrke att jobba om. Efter det ska vi intervjua lite folk som har det yrket, ta en porträttbild och sedan lägga ihop allting i photoshop så det blir någonting snyggt av det. Vi kommer alltså att jobba inom tre ämnen med detta och hålla på i en månad tror jag det var. Detta kommer bli stort, bah. Jag hoppas att jag hamnar i en bra grupp så vi får arbetet gjort så bra som möjligt. Men det tror jag också att jag kommer göra. Ingen i min klass är oseriös och slapp så det ska nog gå prima! :)

Nu ska jag bara fortsätta njuta av helgen! Skriver nog mer senare. ♥


Jag föll ihop på golvet med min kamera. Så kan det gå...

Dagbok | | En kommentar
Godnatt

Nu har Zarah gått hem och jag har ätit nudlar, så nu funderar jag på att gå och lägga mig snart. Vi satt och kollade på massor av gamla klipp (och nya) på Björn Gustafsson på youtube. Han är bra rolig ändå. De skämten blir liksom aldrig gamla. :)

I morgon har jag ju bara en lektion så jag slutar därför vid 11.20. Jag tänkte att jag direkt efter skolan kunde åkt med pappa och handlat lite inför helgen, men det är inte ens säkert att han har gått upp så tidigt, så jag vet inte om det blir något av det. Kommer jag istället hem och fått satt mig här vid datorn så kommer jag aldrig komma iväg härifrån sen, mwaha!

Anyways, snart time to go. Nattinatt. ♥


Dagbok | | En kommentar
Upp