Slappdag

Idag vaknade jag vid två och satte mig direkt framför datorn. Här har jag nu suttit hela dagen, minus några timmar när jag sett på tv. Finns väl egentligen inte mycket att skriva om denna dagen, och kommer väl säkert inte att göra det under de kommande dagarna heller, för jag sitter ju bara här hela tiden. Inte är det väl så överdrivet kul att skriva om vad jag gör på datorn heller... Jag kan inte förstå att tiden går så snabbt. Det skrämmer mig verkligen. Dagarna bara rinner ut och snart är väl lovet över. Och vad har jag gjort? Tja, inte mycket mer än suttit här. Jag trivs jättebra med att bara sitta här också, bara det att jag hela tiden känner att jag borde göra något. Men vad ska jag egentligen göra? Jag är för lat för att hitta på något och röra mig, tss. Suttit här omålad och ful är vad jag har gjort de senaste dagarna.

Jag upptäckte precis hur otroligt seg jag är i huvud och kropp nu. När folk skriver till mig på msn eller så, är jag otroligt seg på att uppfatta och svara. Även detta skrämmer mig (det mesta som har med mig själv att göra skrämmer mig, hihi). Hoppas verkligen att det går över och försvinner snart, för jag vet inte vad jag ska göra annars. Det känns jättejobbigt att vara såhär seg verkligen. :P

I vilket fall... Jag och Manda tar en liten paus ifrån vår älskade Twilight besatthet, och ska idag se på filmen New York minute istället. Det känns helskumt att veta att vi inte ska se på Twilight idag. Det har blivit som en del av dagen liksom. En naturlighet. Lika naturligt som att äta och sova.

Nu ska jag försöka hitta på något sätt att väcka mig till liv igen innan vi ska se film. Bye bloggen. ♥


Kan ju passa på att lägga in en passande bild till detta inlägget då. Denna bild är säkert uppåt två år gammal nu. Har på mig min vita stora tröja där (nej min arm är inte sådär stor på riktigt så den fyller ut hela tröjan, även om det ser ut så).


Dagbok |
#1 - - Tommy skrattar fan:

oki, helt enkelt jag älskar slappdag, och du är inte ensam över att känna dig seg,

be happy, snart börjar skolan och då blir man ÄNNU segare, tyvärr :P

aaaaaa

Upp